holland

TipTop zal ervoor zorgen dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn! Alle tours worden begeleid door een privé-chauffeur tevens gids.

TipTop is ideaal voor uw buitenlandse gasten / zakenrelaties. Uw tijd kan weer vrij door u worden besteed terwijl TipTop zorgdraagt voor de perfecte kennismaking met Nederland.

TipTop is er ook voor taxi diensten en vertaal- en/of tolkwerkzaamheden.
TipTop doet haar uiterste best om aan al uw persoonlijke wensen tegemoet te komen! 

Het dagtarief bedraagt € 350,00 inclusief 200 kilometer en voor 8 uur. Boven de 200 km en 8 uur geldt een toeslag. Bagage en eventuele rolstoel en/of rollator is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen:
06-20744335, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leg TipTop uw wensen voor en laat u verrassen door een op maakt gemaakte tour naar uw bestemming. Als klant van TipTop heeft u de mogelijkheid om uw eigen reisplan samen te stellen. Op die manier geniet u ten volle van uw excursie. Vanzelfsprekend kan TipTop u suggesties geven en u helpen om uw tour tot een voortreffelijke ervaring te maken.

Terwijl u nog aan het dromen bent over uw perfecte trip is TipTop reeds bezig uw dromen tot werkelijkheid te brengen! De stedentrips die hier beschreven worden zijn slechts een voorproefje van mogelijke combinaties, uw tour wordt exclusief voor u ontworpen. De verschillende ideeën worden u aangereikt om u te laten inspireren, zodat uw tour een onvergetelijke gebeurtenis zal blijven in uw herinnering. Van Alkmaar tot Barcelona, van de Keukenhof tot aan de grotten van Han; iedere bestemming binnen Europa is grondgebied voor TipTop!

U zult genieten van comfort en stijl tijdens uw reis. De Seat Alhambra geeft u veel beenruimte, een comfortabele stoel en uitstekend zicht. De schuifdeuren stellen u in staat om veilig en gemakkelijk in- en uit te stappen).

Amsterdam

Uw Amsterdam Tour is meest ontspannen met TipTop. We rijden langs de Amstel naar de binnenstad van Amsterdam. Afhankelijk van uw eigen interesses kan de dag ingevuld worden. Deze kleurrijke stad heeft een scala van Amstelveenmogelijkheden. U kunt kiezen uit een breed 'menu' waarbij de Jordaan, de grachtengordel, de oude binnenstad meestal tot favoriet beschouwd worden. Natuurlijk kunt u een meergangen-menu kiezen waarbij uw gids u de bekende en minder bekende feiten van de stad zal vertellen. Wist u bijvoorbeeld dat Amsterdam ruim 1200 bruggen telt, 600.00 fietsen, 2500 woonboten en meer dan 150 nationaliteiten heeft?

Bent u heldhaftig, vastberaden en barmhartig ingesteld? Stapt u maar in voor een verrassende TipTop Tour!

Rotterdam

Rotterdam van toen is heel anders dan Rotterdam van nu. U kunt kennismaken met de moderne architectuur die Rotterdam rijk is. Als u het hogerop wilt zoeken, kan dat via de roterende glazen lift van de Euromast. Een unieke belevenis waarbij u de kans gegeven wordt om de stad, de haven en alle bezienswaardigheden te zien door een panorama zicht van de toren. Op de route door de stad zult u via de Erasmusbrug en de Willemsbrug naar de kubuswoningen kunnen rotterdam-nlgaan. U komt echt aan uw trekken wat betreft bouwkunde in deze stad. Rotterdam is een veelzijdige stad en heeft één van de grootste havens ter wereld. Het bruisende water door de stad heeft de stad ook een bruisend karakter gegeven.

Delft

Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Tijdens uw bezoek aan Delft kunt u kennismaken met de geschiedenis die Delft heeft met het Koninklijk Huis. In de Nieuwe Kerk bevinden zich de grafkelders van het koninklijk Delfst blauwhuis waaronder Willem van Oranje, de vader des vaderlands. Als u nog nooit een kunstaardewerk fabriek heeft bezocht, is dit de gelegenheid bij uitstek om Delfts Blauw van dichtbij te bewonderen en de hand van de pottenbakker aan het werk te zien. Geef uzelf de kans om prinsheerlijk te genieten van voortreffelijke poffertjes op de Markt, één van de grootste historische marktpleinen van Europa. U heeft zo een goed uitzicht op het standbeeld van Hugo de Groot, de Nieuwe Kerk en het Stadhuis van Delft.

Den Haag

De politieke hoofdstad van het Koninkrijk der Nederlanden. Waan uzelf de Minister President voor een dag en laat u koninklijk behandelen in de 'koets' van TipTop. Er is geen betere manier om alle indrukken in u op te nemen dan met het op maat gemaakte werk van TipTop. Den HaagVelen zijn u voorgegaan door met TipTop een bezoek te brengen aan Panorama Mesdag, een wandeling over de Scheveningse Boulevard waar u het panorama in levende lijve kunt ervaren. Een hoffelijk bezoek aan de vijver en dan vanzelfsprekend het Binnenhof van binnenuit te bezichtigen.

Zoals u wist, woont in Den Haag een graaf....zijn zoon heet Jantje en TipTop zal u wijzen, met vinger en duim, naar zijn beeld met mandje, hoed en pluim!

Leiden

Mag TipTop voor u de sleutels vasthouden? Op u reis naar Leiden hoort u waarom er sleutels worden afgebeeld op het stadswapen van Leiden. Leiden is de ideale stad voor museumbezoek. Het is een stad die Leidenbekend staat om de Universiteit die door Willem van Oranje in 1575 geschonken werd na het ontzet van Leiden. Vele bekende namen zijn verbonden met de stad Leiden: Rembrandt, Mondriaan, Einstein, Gustav Mahler. Beroemde wetenschappers trokken naar Leiden, zoals Constantijn Huygens en René Descartes. Boerhaave doceerde aan de Universiteit Leiden en verrichtte er ook onderzoek.

Gouda

Nederland Kaasland! Wereldwijd worden we gekend door de kazen die vanuit Nederland worden geëxporteerd. In Gouda wordt er in de zomer nog wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden. Alleen daarom is het een bezoek waard om Gouda te kunnen proeven. Midden op het oude marktplein staat het prachtige stadhuis met rood Kaaswitte luiken. Tegenover het stadhuis staat de Kaaswaag. In de middeleeuwen werd hier de handelswaar gewogen. Op een paar minuten loopafstand is de grote St. Janskerk die bekend staat om haar schitterende gebrandschilderde ramen.